Mød bestyrelsen

Nedenfor fremgår vinklubbens bestyrelse, og her kan du læse lidt om hvert medlem samt se kontaktinformation, hvis du har ris/ros eller andre ønsker, du ønsker at videregive til bestyrelsen.

Kurt Bjerre - formand Vinderup Vinklub

Kurt Bjerre

Formand
E-mail: kurtbjerre@mvbmail.dk
Tlf.: 2012 0520

Jeg var med til at starte klubben i 2012.

Elsker god mad som fisk og skaldyr med et koldt glas hvidvin baseret på chardonnay druen - alle former for rødt oksekød med kraftige rødvine, gerne baseret på druerne Merlot eller Malbec. Til desserten hører en god portvin - jeg elsker portvin.

Jeg har været på flere vinrejser - især til Frankrig, men har også været i Sydafrika og Portugal.
Jeg håber, at Vinderup Vinklub kan være med til at styrke interessen for vin og skaffe medlemmerne nogle fordelagtige tilbud på vin.
 

Arne Bech Hald - næstformand Vinderup Vinklub

Arne Bech Hald

Næstformand
E-mail: arne_bech_hald@mail.tele.dk
Tlf.: 4194 6367

Jeg er født i 1958, gift med Susanne. Sammen har vi to børn på hhv. 23 og 26 år.

Blev valgt til bestyrelsen i 2017 og har været medlem i flere år.

Elsker at lave og nyde god mad, min smag er meget alsidig lige fra simreretter til det mere avancerede og eksperimenterende. Udstyret i køkkenet skal være i orden, man skal ikke gå ned på udstyr. Mad tilberedt på grill er fantastisk både at lave og nyde.

Jeg sætter pris på vine med smag, både bobler, hvid-, rose- og rødvine. At opdage nye vine der falder i min smag, informative og socialt hyggelige arrangementer, er noget af det jeg sætter pris på som medlem af vinklubben. Dessertvine er ikke min stærke side.
 

Sonny Nygaard Hornstrup - medlem af bestyrelsen

Sonny Nygaard Hornstrup

Medlem af bestyrelsen
E-mail: sonny.nygaard.hornstrup@superbrugsen.dk
Tlf.: 4283 2058

Souschef og vinmand i SuperBrugsen Vinderup. Medlem af bestyrelsen siden 2020.

Jeg har af flere gange været med til nogle hyggelige aftener i vinklubben. Har bl.a. lavet min fagprøve i 2015 omkring vinklubben og spansk vin. Det var her min interesse for vin virkelig satte sine spor.

Ripasso samt Amarone vine har en helt særlig plads i mit hjerte. 

Lisbeth Ørtoft - sekretær Vinderup Vinklub

Lisbeth Ørtoft

Sekretær
E-mail: 552LR@apoteket.dk
Tlf.: 2467 3853

Jeg har været en del af bestyrelsen siden sommeren 2012, hvor Vinderup Vinklub havde sit første arrangement en dejlig sommeraften. Jeg kom vist med på et afbud ved at gribe et viskestykke. Siden har jeg fået kørekort til opvaskemaskinen på Vinderup Realskole efter princippet "der står kvinder bag".
Bestyrelsen er jo en arbejdende bestyrelse med et stort ansvar for at afviklingen af vore arrangementer forløber til medlemmernes tilfredsstillelse - får alle lige meget i glassene og er menuen tilfredsstillende.

Personligt nyder jeg gerne et godt glas vin - især italienske rødvine - og det er en fornøjelse, når mine gæster roser mine indkøb af vinklubbens vine.

Palle Strande - indkøber og PR Vinderup Vinklub

Palle Strande

Indkøber / PR
E-mail: palle.strande@superbrugsen.dk
Tlf.: 2325 6453

Uddeler og vinmand i SuperBrugsen Vinderup. Har været med i vinklubbens bestyrelse siden opstarten i 2012.
 

Henning Jepsen - bestyrelsesmedlem Vinderup Vinklub

Henning Jepsen

Medlem af bestyrelsen
E-mail: henning.jepsen@mail.dk
Tlf.: 2128 4252

Jeg har med glæde deltaget i næsten alle vinklubbens arrangementer siden 2012 (har kun misset 3) så da jeg fik tilbuddet, om at komme i bestyrelsen som SuperBrugsens repræsentant, var jeg ikke i tvivl og takkede ja.

Jeg nyder at lave alt slags mad, og om sommeren bliver det meste tilberedt på en af vores Weber griller, og så starter vinoplevelse jo allerede ved grillen :-)

Førhen har jeg mest drukket rødvin, valget er tit faldet på en Zinfaldel, men kan også godt nyde en lidt mere kraftig vin som Shiraz-Malbec.

Men især om sommeren falder valget tit på et koldt glas rosé eller hvidvin, og selvfølgelig en god portvin Quinta do Pego, til dessert. 

Helge Pilgård - hjemmesideansvarlig Vinderup Vinklub

Helge Pilgård

Kasserer og hjemmesideansvarlig
E-mail: helge@pilgard.dk
Tlf.: 3071 2647

Jeg er født i 1977 og blev valgt ind i bestyrelsen i 2015. I kraft af min unge alder har jeg endnu det meste tilbage at lære omkring vin, men modsat tysk i folkeskolen, er min læringsmotivation omkring vin betydelig. Indtil videre er krydret vin ikke min favorit, men jeg sætter stor pris på et godt glas fra fx Chile eller Italien. Jeg har dog allerede erfaret at min smag og behag udvikler sig som jeg bliver ældre, så jeg søger fortsat viden og oplevelser omkring vin.

Jeg finder desuden stor nydelse i et glas svalt rosé, når jeg mødes med solen og venner på terrassen i den skønne danske sommer.