Mød bestyrelsen

Nedenfor fremgår vinklubbens bestyrelse, og her kan du læse lidt om hvert medlem samt se kontaktinformation, hvis du har ris/ros eller andre ønsker, du ønsker at videregive til bestyrelsen.

Kurt Bjerre - formand Vinderup Vinklub

Kurt Bjerre

Formand
E-mail: kurtbjerre@mvbmail.dk
Tlf.: 2012 0520

Jeg var med til at starte klubben i 2012.

Elsker god mad som fisk og skaldyr med et koldt glas hvidvin baseret på chardonnay druen - alle former for rødt oksekød med kraftige rødvine, gerne baseret på druerne Merlot eller Malbec. Til desserten hører en god portvin - jeg elsker portvin.

Jeg har været på flere vinrejser - især til Frankrig, men har også været i Sydafrika og Portugal.
Jeg håber, at Vinderup Vinklub kan være med til at styrke interessen for vin og skaffe medlemmerne nogle fordelagtige tilbud på vin.
 

Henning Jepsen - bestyrelsesmedlem Vinderup Vinklub

Henning Jepsen

Næstformand
E-mail: henning.jepsen@mail.dk
Tlf.: 2128 4252

Jeg har med glæde deltaget i næsten alle vinklubbens arrangementer siden 2012 (har kun misset 3) så da jeg fik tilbuddet, om at komme i bestyrelsen som SuperBrugsens repræsentant, var jeg ikke i tvivl og takkede ja.

Jeg nyder at lave alt slags mad, og om sommeren bliver det meste tilberedt på en af vores Weber griller, og så starter vinoplevelse jo allerede ved grillen :-)

Førhen har jeg mest drukket rødvin, valget er tit faldet på en Zinfaldel, men kan også godt nyde en lidt mere kraftig vin som Shiraz-Malbec.

Men især om sommeren falder valget tit på et koldt glas rosé eller hvidvin, og selvfølgelig en god portvin Quinta do Pego, til dessert. 

Arne Bech Hald - sekretær Vinderup Vinklub

Arne Bech Hald

Sekretær
E-mail: arne_bech_hald@mail.tele.dk
Tlf.: 4194 6367

Jeg er født i 1958, gift med Susanne. Sammen har vi to børn på hhv. 23 og 26 år.

Blev valgt til bestyrelsen i 2017 og har været medlem i flere år.

Elsker at lave og nyde god mad, min smag er meget alsidig lige fra simreretter til det mere avancerede og eksperimenterende. Udstyret i køkkenet skal være i orden, man skal ikke gå ned på udstyr. Mad tilberedt på grill er fantastisk både at lave og nyde.

Jeg sætter pris på vine med smag, både bobler, hvid-, rose- og rødvine. At opdage nye vine der falder i min smag, informative og socialt hyggelige arrangementer, er noget af det jeg sætter pris på som medlem af vinklubben. Dessertvine er ikke min stærke side.
 

Aksel Mikkelsen - medlem af bestyrelsen

Aksel Mikkelsen

Medlem af bestyrelsen
E-mail: akselmikkelsen@hotmail.dk  

Jeg er årgang 50 og er født op opvokset i Vinderup. Jeg blev medlem af vinklubben i 2014, og har kun misset en enkelt vinsmagning.

Jeg nyder god mad og vin, men må tilstå at det er min kone Lisbeth, der står for 95 % af alt i det indendørs køkken. Jeg er mest på om sommeren ved grillen, men vi nyder begge gode vine - for mit vedkommende gerne kraftige italienske og spanske vine.

Jeg har nydt vinsmagningerne, og har fået meget ud af at høre om de forskellige ting, der kan påvirke smagen: sol, vind, jord, lagring, fade og temperaturforhold m.m.

Mikkel Højmose Rasmussen - medlem af bestyrelsen

Mikkel Højmose Rasmussen

Medlem af bestyrelsen
E-mail: mikkelrasmussen7830@gmail.com
Tlf: 29893603

Salgsleder i Superbrugsen Vinderup.

Jeg er født i 2001 og er dermed bestyrelsens yngste medlem. Jeg sagde straks ja til tilbuddet om at blive en del af Vinklubbens bestyrelse, da min interesse for vin virkelig er vokset i løbet af et par år. Takket være flere forskellige personer i min omgangskreds, har jeg tilegnet mig mere viden om vin og det har været en spændende læring. Her har jeg haft mine første, store vinoplevelser og været i stand til at sætte ord på både smag og duft.

Min smag har naturligvis ændret sig eftersom at man har smagt mere med tiden. Idag nyder jeg gerne spanske vine baseret på Tempranillo-druen.

Indvil videre har jeg kun besøgt et spansk vinhus på en studietur i gymnasiet og drukket portvin i Porto, men håber at det bliver til flere rejser i fremtiden, hvor vinens verden er i fokus.

Helge Pilgård - hjemmesideansvarlig Vinderup Vinklub

Helge Pilgård

Kasserer og hjemmesideansvarlig
E-mail: helge@pilgard.dk
Tlf.: 3071 2647

Jeg er født i 1977 og blev valgt ind i bestyrelsen i 2015. I kraft af min unge alder har jeg endnu det meste tilbage at lære omkring vin, men modsat tysk i folkeskolen, er min læringsmotivation omkring vin betydelig. Indtil videre er krydret vin ikke min favorit, men jeg sætter stor pris på et godt glas fra fx Chile eller Italien. Jeg har dog allerede erfaret at min smag og behag udvikler sig som jeg bliver ældre, så jeg søger fortsat viden og oplevelser omkring vin.

Jeg finder desuden stor nydelse i et glas svalt rosé, når jeg mødes med solen og venner på terrassen i den skønne danske sommer.