Mød bestyrelsen

Nedenfor fremgår vinklubbens bestyrelse, og her kan du læse lidt om hvert medlem samt se kontaktinformation, hvis du har ris/ros eller andre ønsker, du ønsker at videregive til bestyrelsen.

Kurt Bjerre - formand Vinderup Vinklub

Kurt Bjerre

Formand
E-mail: kurtbjerre@mvbmail.dk
Tlf.: 2012 0520

Jeg var med til at starte klubben i 2012.

Elsker god mad som fisk og skaldyr med et koldt glas hvidvin baseret på chardonnay druen - alle former for rødt oksekød med kraftige rødvine, gerne baseret på druerne Merlot eller Malbec. Til desserten hører en god portvin - jeg elsker portvin.

Jeg har været på flere vinrejser - især til Frankrig, men har også været i Sydafrika og Portugal.
Jeg håber, at Vinderup Vinklub kan være med til at styrke interessen for vin og skaffe medlemmerne nogle fordelagtige tilbud på vin.
 

Arne Bech Hald - næstformand Vinderup Vinklub

Arne Bech Hald

Næstformand
E-mail: arne_bech_hald@mail.tele.dk
Tlf.: 4194 6367

Jeg er født i 1958, gift med Susanne. Sammen har vi to børn på hhv. 23 og 26 år.

Blev valgt til bestyrelsen i 2017 og har været medlem i flere år.

Elsker at lave og nyde god mad, min smag er meget alsidig lige fra simreretter til det mere avancerede og eksperimenterende. Udstyret i køkkenet skal være i orden, man skal ikke gå ned på udstyr. Mad tilberedt på grill er fantastisk både at lave og nyde.

Jeg sætter pris på vine med smag, både bobler, hvid-, rose- og rødvine. At opdage nye vine der falder i min smag, informative og socialt hyggelige arrangementer, er noget af det jeg sætter pris på som medlem af vinklubben. Dessertvine er ikke min stærke side.
 

Peer Madsen - kasserer Vinderup Vinklub

Peer Madsen

Kasserer
E-mail: peer@viborgmadsen.dk
Tlf.: 2967 6443

Uddeler og vinmand i Dagli Brugsen i Sdr. Nissum. Har været med som kasserer i Vinderup Vinklub siden opstarten i 2012.

Jeg har haft interessen for vin siden jeg startede i dagligvarebranchen i 1992. Har en stor passion for de oversøiske vine. Portvinen har en helt speciel plads i mit hjerte.

Den perfekte dessert for mig er gode oste med et godt glas portvin :-)

Lisbeth Ørtoft - sekretær Vinderup Vinklub

Lisbeth Ørtoft

Sekretær
E-mail: 552LR@apoteket.dk
Tlf.: 2467 3853

Jeg har været en del af bestyrelsen siden sommeren 2012, hvor Vinderup Vinklub havde sit første arrangement en dejlig sommeraften. Jeg kom vist med på et afbud ved at gribe et viskestykke. Siden har jeg fået kørekort til opvaskemaskinen på Vinderup Realskole efter princippet "der står kvinder bag".
Bestyrelsen er jo en arbejdende bestyrelse med et stort ansvar for at afviklingen af vore arrangementer forløber til medlemmernes tilfredsstillelse - får alle lige meget i glassene og er menuen tilfredsstillende.

Personligt nyder jeg gerne et godt glas vin - især italienske rødvine - og det er en fornøjelse, når mine gæster roser mine indkøb af vinklubbens vine.

Palle Strande - indkøber og PR Vinderup Vinklub

Palle Strande

Indkøber / PR
E-mail: palle.strande@superbrugsen.dk
Tlf.: 2325 6453

Uddeler og vinmand i SuperBrugsen Vinderup. Har været med i vinklubbens bestyrelse siden opstarten i 2012.
 

Niels Rasmussen - bestyrelsesmedlem Vinderup Vinklub

Niels Rasmussen

Medlem af bestyrelsen
E-mail: niels@lastbilfoto.dk
Tlf.: 2966 3603

Årgang 1972. Opvokset bag en købmandsdisk, hvor jeg husker Pére Mèdard som en bestseller. Jeg har ved flere lejligheder hjulpet til ved arrangementer i Vinklubben og har fra 2018 været med i bestyrelsen. Favoritten blandt vin er klart portvin. Interessen blev vakt på en ferie til Portugal. Jeg har siden besøgt Porto, en by som jeg klart kan anbefale portvinsentusiaster. Hvad angår andre vine er jeg novice, men i kraft af Vinderup Vinklub har jeg fået brugbar viden og mange gode smagsoplevelser.

Helge Pilgård - hjemmesideansvarlig Vinderup Vinklub

Helge Pilgård

Hjemmesideansvarlig
E-mail: helge@pilgard.dk
Tlf.: 3071 2647

Jeg er født i 1977 og blev valgt ind i bestyrelsen i 2015. I kraft af min unge alder har jeg endnu det meste tilbage at lære omkring vin, men modsat tysk i folkeskolen, er min læringsmotivation omkring vin betydelig. Indtil videre er krydret vin ikke min favorit, men jeg sætter stor pris på et godt glas fra fx Chile eller Italien. Jeg har dog allerede erfaret at min smag og behag udvikler sig som jeg bliver ældre, så jeg søger fortsat viden og oplevelser omkring vin.

Jeg finder desuden stor nydelse i et glas svalt rosé, når jeg mødes med solen og venner på terrassen i den skønne danske sommer.